Lessen

De lessen worden op een professionele en leuke manier gegeven.

We bespreken per leerling wat de doelen zijn en gaan dat op een leuke en leerzame manier bereiken op een manier die voor die leerling het beste is.

Er wordt les gegeven in verschillende stijlen. Denk aan funk, pop, rock, fusion, R&B, latin, en metal/dubbelbass.

De lessen worden gegeven met alle bijhorende aspecten zoals oa: diverse technieken, gehoortraining, noten lezen en het beter leren begrijpen van je spel.

De lessen worden per 40 minuten gegeven. Dat kan uiteraard ook verdubbeld worden of een keer per twee weken. Alles is bespreekbaar, neem gerust contact op voor meer informatie.

Er wordt in onze lesruimte les gegeven op professionele drumstellen en de daarbij horende apparatuur. Bel of mail voor meer informatie.

De lessen zijn voor iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden

Ook wordt er drumcoaching gegeven. Dit houdt in dat we drummers helpen bij de voorbereiding, hoe een goede samenwerking te creëren met andere muzikanten, voorbereiding bij optredens en studio opnames of het bouwen van goede en leuke drumpartijen voor je band.

We geven tips bij alle vragen over alles wat met drummen te maken heeft.

Bel of email om een afspraak te maken voor een gratis proefles en/of verdere informatie. info@drumschoolvanderplicht.nl of 06-55107451